Over mij

Mijn naam is Mieke Veldman- Boelens en ik woon in Helvoirt.
Ik benut van kinds af aan mijn creativiteit in het gebruik van allerlei verschillende technieken. Tekenen en schilderen heeft daarbinnen altijd een speciale plek gehad.
In 2011 heb ik de opleiding Tekenen en Schilderen aan de Academie voor Schone Kunsten in Arendonk te Belgiƫ afgerond. Daar heb ik me verder kunnen ontwikkelen in het schilderen met olieverf. Deze vorm van schilderen is dan ook echt mijn passie. Dit wissel ik echter graag af met de vele andere mooie vormen en technieken die het vak te bieden heeft.

Mijn streven is om een aantal keren per jaar te exposeren op steeds weer verschillende locaties. Het mooie hiervan is dat er een groot publiek kan kijken en genieten van mijn werk in acryl en olieverf.

Ik schilder onderwerpen uit de natuur met heldere, sprekende kleuren op grote en kleine doeken. Ook haal ik inspiratie uit reizen die ik maak.

Het belangrijkste wat ik met schilderen wil laten zien, is het plezier wat ik beleef aan het op een doek weergeven van wat ik om me heen zie en ervaar in vorm en kleur.
Het portretteren van mensen in verschillende stijlen en kleuren is een nieuwe toegevoegde passie geworden. Op mijn site is te zien wat ikzelf leuk vind om te schilderen, maar schilderen in opdracht is ook zeer zeker mogelijk.

Mijn werk is erg veelzijdig wat ik zelf als heel prettig ervaar. Hierdoor zijn er steeds weer nieuwe uitdagingen om mee aan de slag te gaan.

Hopelijk spreekt het u aan en veel kijk plezier.

Met Vriendelijke Groet,
Mieke Veldman-Boelens

Mijn werk is ook te vinden bij Kunstwinkel Second Art in s`Hertogenbosch.

Logo-Second-Art-400px